Realisaties

Realisaties

Ook een feest(je) bouwen?

Rock Ternat 2023

Het festival wist voor haar 3de editie op de nieuwe site 7.000 bezoekers te lokken, met namen zoals K's Choice, Black Box Revelation en Daan! Wij voorzagen in totaal 225m² tenten en 10 parasols.
 
Vijf maanden vooraf brachten we een plaatsbezoek om een eerste beeld te krijgen van wat ze zochten en hoe haalbaar we bepaalde tenten konden inplannen. De vraag was om de ingang van de fietsenstalling te bouwen, een grote stretchtent voor de foodcourt, een tent voor de artiesten en ook voor de bezoekers in de 'Plaza' (hospitality).
 
Na een eerste offerte, welke op basis van het inplantingsplan nog enkele keren werd aangepast, hadden we een akkoord! Er werden drie pagodetenten van 5x5m, een stretchtent van 10x15m én 10 parasols geleverd, die in de dagen vooraf door ons team werden opgebouwd.

Trouwfeest - Nieuwenbos Affligem

Elf maanden vooraf kwam de aanvraag om dit trouwfeest te voorzien. Na enige telefonische contactmomenten werd meer en meer duidelijk over de wensen van de klant. Na een eerste akkoord, werden in de loop naar het feest nog enkele toevoegingen gedaan, als ook gedurende de opbouw, op vraag van de klant.
 
Het feest was voorzien op een bezetting van 80pers zittend aan ronde tafels voor de catering. Voor de receptie was er een capaciteit van 130pers door een reeks statafels en barkrukken buiten de tent.
 
Wij leverden in de dagen vooraf één 8x24m kadertent, één 5x5m pagodetent, 217m² vloer, 60m prikkabelverlichting, 80 luxe stoelen, 10 ronde klaptafels met tafelnappen, 8 statafels met zwarte hoezen, 30 barkrukken, een assortiment verschillende verlengkabels en één koelaanhangwagen.
 
Hieronder vind je enkele Instagram video's, zowel gemaakt door de uitbater van de locatie als door onszelf.