Over ons

Als Office-manager/Eventmanager in spé maakte Lennert Magnus in april 2017 van het destijds nieuwe statuut ‘Student-ondernemer’ gebruik om een bedrijf uit te bouwen met een professionele kwaliteit feestmaterialen, samen met een zorgeloze service. Dankzij het meegroeien met de steeds groter wordende vraag in de sector en het aanbesteed krijgen van grotere opdrachten, is Magnus Partyverhuur sinds oktober 2019 het voltijdse hoofdberoep van Lennert.

 
Inmiddels beschikt Magnus Partyverhuur over een eigen voorraad van ongeveer 770m² aan verschillende soorten feesttenten, meer dan tien verschillende springkastelen, honderden stuks aan meubilair, duizenden stuks linnen en andere extra's zoals verlichtingkoeling en verwarming. Wij leveren materialen aan verschillende soorten feesten, gaande van feesten in de achtertuin tot honderden vierkante meters aan overkapping voor bedrijfsfeesten of kleinschalige meerdaagse evenementen die zelfs tot 7.000 bezoekers verwelkomen.
 
Samen met de onmisbare hulp van vader, vriendin, vaste freelancers en studenten, streven we ernaar de logistiek van jullie feest vlekkeloos te laten verlopen.
Dit begint op onze website, waar het sinds 2022 mogelijk is om via het winkelmandje een vrijblijvende offerte aan te vragen. We kijken sowieso de aanvraag na en passen deze indien nodig aan naar de meest logische en interessante formule. Dit geeft ons de mogelijkheid om aanvragen aan een hoger tempo te behandelen omdat hoofdzakelijk alles al ingevuld staat.
 
Naast de verhuur van feestmaterialen kan je ons ook terugvinden als eventmedewerker op allerhande (massa-)evenementen, hoofdzakelijk in de sportieve sector. Denk daarbij aan marathons, 10 miles, urban trails, veldritten, maar ook conferenties en de festivalsector.