Over ons

Magnus Partyverhuur is een jonge onderneming, opgericht op 22 april 2017, door de op dat moment net 18-jarige student ‘Lennert Magnus’.
Als Eventmanager in spé maakte hij van het gloednieuwe statuut ‘Student-ondernemer’ gebruik om een bedrijf uit te bouwen waarbij hij de mensen voorziet van een professionele kwaliteit feestmaterialen, samen met een zorgeloze service. Dankzij het meegroeien met de steeds groter wordende vraag in de sector, is Magnus Partyverhuur sinds oktober 2019 het hoofdberoep van Lennert.

 
Inmiddels beschikken wij over een aanbod van meer dan 650m² aan verschillende soorten feesttenten, meer dan tien verschillende springkastelen, honderden stuks aan meubilair, duizenden stuks linnen en andere extra's zoals verlichtingkoeling en verwarming. Wij leveren materialen aan verschillende soorten feesten, gaande van communiefeesten in de achtertuin tot 192m² overkapping voor bedrijfsfeesten of kleinschalige evenementen.
 
Samen met de onmisbare hulp van vader, vriendin, vaste freelancers en studenten, streven we ernaar de logistiek en organisatie van jullie feest vlekkeloos te laten verlopen.
Dit begint al op onze website, waar het sinds 2022 mogelijk is om via het winkelmandje een vrijblijvende offerte aan te vragen. Geen zorgen, we kijken sowieso de aanvraag na en passen deze indien nodig aan naar de meest logische en interessante formule. Dit geeft ons de mogelijkheid om aanvragen aan een hoger tempo te behandelen.
Geraak je er toch niet wijs uit, stuur ons dan zeker een e-mail met een opsomming van de materialen, datum/data en de adresgegevens. Dan starten we de aanvraag manueel op!
 
Naast de verhuur van feestmaterialen kan je ons ook terugvinden als eventmedewerker op allerhande (massa-)evenementen, hoofdzakelijk in de sportieve sector. Denk daarbij aan marathons, 10 miles, urban trails, veldritten, maar ook conferenties en de festivalsector.